´╗┐Diensten

Bij Blue Monkey Media produceren we video’s op maat. Bekijk de onderstaande diensten en neem contact op voor verdere informatie of een vrijblijvende offerte!

Recruitment video’s

De banenmarkt is weer booming. Om jouw vacature goed onder de aandacht te brengen kun je gebruik maken van een recruitment video. Deze video geeft de sfeer van je bedrijf perfect weer en zal kijkers uitnodigen te solliciteren. Door gebruik te maken van een recruitment video stijgt het aantal reacties op de vacature en is er dus meer kans om de geschikte kandidaat te vinden.

Bedrijfsfilms

Een bedrijfsfilm geeft de hoofdzaken van je bedrijf weer. Samen kijken we naar je business en wat we willen vertellen met de video. Vervolgens produceren we jouw bedrijfsfilm geheel op maat!

Commercials

Een commercial kan verschillende doeleinden hebben. Wil je je naamsbekendheid vergroten of je kernwaarden communiceren naar je doelgroep? Met een creatieve commercial blijf je gegarandeerd hangen!

Aftermovies

Maak jouw evenement onvergetelijk met een frisse aftermovie! We leggen de mooiste momenten vast en maken er een montage van naar jouw wensen.

Atoomweg 10-123

9743 AK Groningen

Nederland